Wow, är det så enkelt! Hur lång tid tar det att röka ett kilo? Rökt makrill är ju himla gott! Tack för adressen till Gunillaberg, ska visa Wictoria så vi kan göra ett besök där...om inte i år så nästa år. Kramiz!
Det är inte alls svårt. Först måste fisken ligga i en saltlag (4dl salt och en halv deciliter socker som har smält i 2 liter vatten) i 4 timmar och sen ska salten rinna av fisken 1 timma. In i röken i 25 minute och så är det färdigt.
Wow, är det så enkelt! Hur lång tid tar det att röka ett kilo? Rökt makrill är ju himla gott!
SvaraRaderaTack för adressen till Gunillaberg, ska visa Wictoria så vi kan göra ett besök där...om inte i år så nästa år. Kramiz!
Det är inte alls svårt. Först måste fisken ligga i en saltlag (4dl salt och en halv deciliter socker som har smält i 2 liter vatten) i 4 timmar och sen ska salten rinna av fisken 1 timma.
RaderaIn i röken i 25 minute och så är det färdigt.
Det är väldigt gott med rökt makrill!!!
Det där är något man borde prova på någon gång då rökt fisk är jättegott! :)
SvaraRaderaDet tycker jag och det är inte svårt att göra det :)
RaderaÅh, så lyxigt gott och ändå inte svårare! Hoppas det smakade bra :-)
SvaraRaderaDet smakar väldigt bra.
RaderaMan kan ju också röka kött i den :)
Hemrökt fisk är godis. Kram
SvaraRaderaDet är ett väldigt gott godis :)
RaderaVad gott! kram
SvaraRaderaDet är det verkligen :)
Radera