Translate

18 augusti 2013

Att röka fisken själv.

Vanlig enkel hobby- grill
fylld med en fisk och lite spån på botten.
En kilo-öring blev det i röken denna gång,
Senare.
En liten promenad

10 kommentarer:

  1. Wow, är det så enkelt! Hur lång tid tar det att röka ett kilo? Rökt makrill är ju himla gott!
    Tack för adressen till Gunillaberg, ska visa Wictoria så vi kan göra ett besök där...om inte i år så nästa år. Kramiz!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är inte alls svårt. Först måste fisken ligga i en saltlag (4dl salt och en halv deciliter socker som har smält i 2 liter vatten) i 4 timmar och sen ska salten rinna av fisken 1 timma.
      In i röken i 25 minute och så är det färdigt.

      Det är väldigt gott med rökt makrill!!!

      Radera
  2. Det där är något man borde prova på någon gång då rökt fisk är jättegott! :)

    SvaraRadera
  3. Åh, så lyxigt gott och ändå inte svårare! Hoppas det smakade bra :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det smakar väldigt bra.
      Man kan ju också röka kött i den :)

      Radera
  4. Hemrökt fisk är godis. Kram

    SvaraRadera

♫♪ En riktigt magisk dag önskar jag DIG och vet du, ...¸.•°`♥✿⊱╮

♥ DÄR SATT DJUREN OCH TITTADE
PÅ STJÄRNORNA
AV SAMMA ANLEDNING SOM DE
TITTADE PÅ DEM. ♥

°`♥✿✿⊱╮★♥-♥-♥-✿-✿-♡♡♡---彡☆ ☺ ¸.•°`♥✿⊱╮♥ ♥ ★🌺☀️🙌

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...