- Om din hund är notorisk matvägrare kan den här ”aptitkryddan” vara en räddningsplanka!
- Be din affär mala så magert nötkött som möjligt till färs
- Stek färsen i panna utan fett.
- Häll upp den stekta färsen på hushållspapper.
- Torka färsen i ugn i 50° i cirka 5 timmar med ugnsluckan på glänt; färsen ska vara helt torr när den är klar.
- Strö en aning över maten innan du serverar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
♫♪ En riktigt magisk dag önskar jag DIG och vet du, ...¸.•°`♥✿⊱╮
♥ DÄR SATT DJUREN OCH TITTADE
PÅ STJÄRNORNA
AV SAMMA ANLEDNING SOM DE
TITTADE PÅ DEM. ♥
°`♥✿✿⊱╮★♥-♥-♥-✿-✿-♡♡♡---彡☆ ☺ ¸.•°`♥✿⊱╮♥ ♥ ★🌺☀️🙌