Translate

23 mars 2011

Torkat kött

  1. Använd bara magert kött – vilt eller nötkött.
  2. Skär i tunna skivor och sedan i bitar.
  3. Lägg på galler i ugnen och torka i 75° i cirka 6 timmar och med ugnsluckan på glänt.
  4. Köttgodiset är färdigt när det känns torrt och läderartat.
  5. Låt svalna och förvara i glasburk

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

♫♪ En riktigt magisk dag önskar jag DIG och vet du, ...¸.•°`♥✿⊱╮

♥ DÄR SATT DJUREN OCH TITTADE
PÅ STJÄRNORNA
AV SAMMA ANLEDNING SOM DE
TITTADE PÅ DEM. ♥

°`♥✿✿⊱╮★♥-♥-♥-✿-✿-♡♡♡---彡☆ ☺ ¸.•°`♥✿⊱╮♥ ♥ ★🌺☀️🙌

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...