- Använd bara magert kött – vilt eller nötkött.
- Skär i tunna skivor och sedan i bitar.
- Lägg på galler i ugnen och torka i 75° i cirka 6 timmar och med ugnsluckan på glänt.
- Köttgodiset är färdigt när det känns torrt och läderartat.
- Låt svalna och förvara i glasburk
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
♫♪ En riktigt magisk dag önskar jag DIG och vet du, ...¸.•°`♥✿⊱╮
♥ DÄR SATT DJUREN OCH TITTADE
PÅ STJÄRNORNA
AV SAMMA ANLEDNING SOM DE
TITTADE PÅ DEM. ♥
°`♥✿✿⊱╮★♥-♥-♥-✿-✿-♡♡♡---彡☆ ☺ ¸.•°`♥✿⊱╮♥ ♥ ★🌺☀️🙌