Translate

10 mars 2011

Frysta svampkuber

Den här metoden passar alla svampsorter eller blandningar och eftersom allt finhackas kan du använda alla ätliga delar på svampen. 

Passar bra i soppa och sås och är bekväm till fylld pasta. 


Du kan frysa blandningen i iskubslådan och lägga den i plastpåsar.
Fördelen är att man inte behöver tina stort block, om man behöver lite av röran för att smaksätta t.e.x sås. 


50g smör 
2 finhackade lökar lite riven muskot 
1 kg svamp, rensad och skuren i bitar salt och peppar 
Smält smöret i en stekpanna, lägg i löken och riv muskotnöt och stek några minuter. 

Lägg därefter i svampen och låt puttra tills vätskan försvunnit.
Krydda, låt kallna och kör allt i en matberedare före infrysning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

♫♪ En riktigt magisk dag önskar jag DIG och vet du, ...¸.•°`♥✿⊱╮

♥ DÄR SATT DJUREN OCH TITTADE
PÅ STJÄRNORNA
AV SAMMA ANLEDNING SOM DE
TITTADE PÅ DEM. ♥

°`♥✿✿⊱╮★♥-♥-♥-✿-✿-♡♡♡---彡☆ ☺ ¸.•°`♥✿⊱╮♥ ♥ ★🌺☀️🙌

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...