Den här metoden passar alla svampsorter eller blandningar och eftersom allt finhackas kan du använda alla ätliga delar på svampen.
Passar bra i soppa och sås och är bekväm till fylld pasta.
Du kan frysa blandningen i iskubslådan och lägga den i plastpåsar.
Fördelen är att man inte behöver tina stort block, om man behöver lite av röran för att smaksätta t.e.x sås.
50g smör
2 finhackade lökar lite riven muskot
1 kg svamp, rensad och skuren i bitar salt och peppar
Smält smöret i en stekpanna, lägg i löken och riv muskotnöt och stek några minuter.
Lägg därefter i svampen och låt puttra tills vätskan försvunnit.
Krydda, låt kallna och kör allt i en matberedare före infrysning.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
♫♪ En riktigt magisk dag önskar jag DIG och vet du, ...¸.•°`♥✿⊱╮
♥ DÄR SATT DJUREN OCH TITTADE
PÅ STJÄRNORNA
AV SAMMA ANLEDNING SOM DE
TITTADE PÅ DEM. ♥
°`♥✿✿⊱╮★♥-♥-♥-✿-✿-♡♡♡---彡☆ ☺ ¸.•°`♥✿⊱╮♥ ♥ ★🌺☀️🙌