Translate

8 augusti 2015

Lite gott på sommaren. ☺

Rabarber-marmelad.
Jag har syra-fria rabarber,
jordgubbar och
färsk ingefära i denna marmelad.
Det är ju alltid gott att grilla.

26 kommentarer:

  1. Rhubarb marmalade sounds delicious!

    SvaraRadera
  2. Rabarber är gott, men jag har aldrig hört talas om syrafria rabarber. Man lär sig hela tiden! :)

    SvaraRadera
  3. Åh vad gott! Hmm... Undrar om jag fick nån frukost idag? ;-)

    SvaraRadera
  4. Grillat skulle man kanske gjort i kväll! :)

    SvaraRadera
  5. Den marmeladen kommer att bli bra på en fralla :-).....Tack för en empatisk kommentar !!

    SvaraRadera
  6. It looks so pretty in those jars!!

    SvaraRadera
  7. Åh, en sån god marmelad. Jordgubbar och rabarber passar verkligen ihop,och sen ingefäran som pricken över i..**
    Kramar♥

    SvaraRadera
    Svar
    1. •°`Den är faktiskt väldigt god.Gjord efter Leilas recept fast jag tog i jordgubbar också.•°`

      Radera
  8. Hej, såg smarrigt ut, syrafria rabarber, vad är det, dom är väl alltid syrliga eller? Här mognar snart vinbär och krusbär, vet bara inte vad jag ska göra med dem. Sylt äter inte jag, saft kanske, hemskt mycket socker i dock...
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det finns ingen sån här garvsyra i rabarberna. Bättre för magen.
      Det är ganska sött. Sylten kan man ta på en god ost om man vill, inte alls dumt.

      Radera
  9. Just nu är det bara rökt fisk...makrill. Resten från naturen får komma sen. Kramiz

    SvaraRadera

♫♪ En riktigt magisk dag önskar jag DIG och vet du, ...¸.•°`♥✿⊱╮

♥ DÄR SATT DJUREN OCH TITTADE
PÅ STJÄRNORNA
AV SAMMA ANLEDNING SOM DE
TITTADE PÅ DEM. ♥

°`♥✿✿⊱╮★♥-♥-♥-✿-✿-♡♡♡---彡☆ ☺ ¸.•°`♥✿⊱╮♥ ♥ ★🌺☀️🙌

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...