Translate

10 mars 2011

Svamp Pastej

Champinjoner eller sotvaxing ger en god smak.
Stek dem en stund i så fall. 


Du kan ha skogs- och skäggriska eller annan, förvälld i ca 10 min. avkyld i vatten och avrunnen i sil över natten. 


Orkar du och vill kan du småhacka allt för hand. 


Häll skålen på hushållsmaskin med kniv;
Ca ½ liter blandad förbehandlad svamp efter egen smak.
1 liten eller ½ stor lök salt efter smak, börja med 1 tsk
Hacka svampen och löken smått i hushållsmaskin, lägg i resten.
En ½ liten knippa dill, lite peppar, (vitlök) 1 liten burk creme fraische, ca 1dl, och kör till pastej.
Låt stå några timmar i kylen för att smakerna ska gifta sig. 


Ät gärna på mörkt bröd

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

♫♪ En riktigt magisk dag önskar jag DIG och vet du, ...¸.•°`♥✿⊱╮

♥ DÄR SATT DJUREN OCH TITTADE
PÅ STJÄRNORNA
AV SAMMA ANLEDNING SOM DE
TITTADE PÅ DEM. ♥

°`♥✿✿⊱╮★♥-♥-♥-✿-✿-♡♡♡---彡☆ ☺ ¸.•°`♥✿⊱╮♥ ♥ ★🌺☀️🙌

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...